Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Lasagne van zalm en spinazie recept
Lasagne van zalm en spinazie recept

Lasagne van zalm en spinazie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de uien in dunne halve ringen. Doe de boter in een sauspannetje. Gooi de uien erbij en laat smoren tot de uien geel kleuren en zacht zijn. Beslist niet bruin laten worden. Roer de bloem er door en maak met behulp van de bouillon een soepele roux. Niet meer buillon er door doen dan nodig is.
Intussen de zalm in plakken snijden van ongeveer 5 mm dik.
De lasagneschaal licht insmeren met olie.
De spinazie wassen maar niet snijden.
Opbouwen van de lasagne:
Eerst een laagje saus, ongeveer 2 sauslepels, verspreiden over de bodem.
Dan de eerste pasta laag.
Een laag spinazie bladeren en daarboven op de zalm netjes verdelen.
Licht zout en peper op de zalm
Eeer afdekken met spinaziebladeren.
2 lepels saus verspreiden en de volgende laag pasta.
Weer spinazie, wat zout erover en de dragon of oregano. Dan afdekken met plakjes mozzarella. Dan de volgende laag pasta, saus en het geheel ruim bestrooien met parmezaan.
Het geheel ongeveer 25 minuten in een oven, warmte 200 graden C.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit lasagne van zalm en spinazie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven