Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Lasagne met zalm en spinazie recept
Lasagne met zalm en spinazie recept

Lasagne met zalm en spinazie


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden.
Verhit de olijfolie in een grote pan en bak de knoflook. Voeg de spinazie in porties toe en bak tot hij gesmolten is.
Laat de spinazie uitlekken in een zeef of vergiet en druk het overtollige vocht eruit.
Roer de ricotta door de spinazie en breng het mengsel op smaak met zout, peper en de nootmuskaat.
Vet een ovenschaal in met wat boter of olie en leg 3 plakken lasagne op de bodem.
Snijd de tomaten in plakken en beleg 1/3 hiervan op de lasagnevellen
Smeer daarna 1/3 van het spinaziemengsel erover en verdeel de helft van de zalmplakken hierover.
Dek af met een laag lasagnevellen en maak weer een laag tomaat, 1/3 spinazie en de rest van de zalm. leg de laatste 3 vellen lasagne er op en eindig de schotel met de resterende tomaat en spinazie.
Bestrooi met de geraspte kaas en zet ca. 30 minuten in de oven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit lasagne met zalm en spinazie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven