Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Lasagne met spinazie recept
Lasagne met spinazie recept

Lasagne met spinazie


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Maak de tomaten schoon, snijd er 1 in plakjes en de rest in stukjes.
Verhit de boter en bak de spekblokjes al omscheppend 3 minuten op een halfhoog vuur.
Voeg de ui toe en fruit hem 3 minuten mee.
Schep de tomatenstukjes, de spinazie, de tomatenpuree, 7 deciliter water en het zakje mix voor lasagnesaus toe en breng alles aan de kook.
Roer het zakje mix voor bechamelsaus door de melk en laat het 5 minuten staan.
Roer de gorgonzola erdoor.
Schep 1/3 van het spinaziemengsel in een schaal. Verdeel er 1/3 deel van de pijnboompitten over en dek het af met 1/3 deel van de lasagnebladen.
Herhaal deze lagen totdat alles is opgebruikt. Schenk de bechamelsaus over de laatste laag, verdeel de tomaatplakjes erover en bestrooi met de oregano.
Bak de lasagne in een voorverwarmde oven (200 graden celsius) in 30 minuten mooi bruin en gaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit lasagne met spinazie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven