Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Lasagne met ricotta en broccoli recept
Lasagne met ricotta en broccoli recept

Lasagne met ricotta en broccoli


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de uien in ringen, de tomaten, champignons en olijven in plakjes en hak de knoflook. Snijd roosjes van de broccoli en kook deze in ongeveer 5 minuten gaar. Spoel ze af met koud water. Bak het gehakt met de ui en knoflook rul en bruin. Voeg de champignons en olijven toe en bak ze even mee totdat alles zo goed als gaar is. Voeg het pakje gezeefde tomaten, zout en peper toe en roer dit om tot een saus. Verdeel een dun laagje saus over de bodem van een ovenschaal en leg er een laag lasagnevellen op. Doe daar weer een laag saus op, en daarop weer een laag lasagnevellen. Leg daarop de in schijfjes gesneden tomaten en verdeel de ricotta gelijkmatig over de tomaten. Leg daar weer een laag lasagnevellen over. Verdeel daarop de laatste laag saus en leg de broccoliroosjes daar gelijkmatig overheen. Zet de lasagne 20 minuten in de oven op 180 graden C. Verdeel dan de geraspte kaas erover en zet nog ongeveer 10 minuten in de oven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit lasagne met ricotta en broccoli recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven