Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Aluminiumfolie
  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Oven voorverwarmen op 180 graden celsius.
  2. Eventueel de lasagnebladen voorkoken.
  3. Gehakt rul bakken zonder zout en kruiden.
  4. in plakjes snijden, bakken en eventueel uit laten lekken.
  5. Saus toevoegen en een scheutje ketjap toevoegen.
  6. Perziken in plakjes of stukjes snijden en in stukjes hakken.
  7. Hoge ovenschaal invetten.
  8. Begin met een laagje saus (zonder gehakt) op de bodem en daarna een laagje lasagnebladen.
  9. De gehakt met de saus vermengen en een laagje over de bladen verdelen.
  10. De erop verdelen en daarna weer saus, vervolgens lasagnebladen, weer saus.
  11. Vervolgens daarop de en perziken (doorelkaar).
  12. Daarop weer de lasagnebladen, dan de saus en de in plakjes.
  13. Daarna weer lasagnebladen, saus en tenslotte geraspte . (Als je schaal wat lager maar breder is dan enkelen laagjes saus/bladen minderen) 30 - 45 minuten op 180 graden celsius in het midden van de oven.
  14. De eerste 15 minuten met aluminiumfolie bedekken.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ketjap manis is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • ketjap manis past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in mon chou en kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • noten is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • ketjap manis is niet geschikt voor een soja-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Lasagne met mon chou, champignon en perzik heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Echt een heerlijk recept! Ik maak het erg vaak als ik eters krijg.
Jo 18 september 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
431 kcal
21%1724 kcal
Vetten
27 g.
39%108 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
7 g.
2%28 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Lasagne met mon chou, champignon en perzik