Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Lasagne


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voorbereiding: Snijd de tofu in kleine blokjes. Snijd de ui in kleine blokjes. Verwarm de oven voor op 180 graden C. Bereiding: Doe een eetlepel olie in een koekenpan en bak de uien gedurende een minuut. Voeg het gehakt toe en rul het gehakt totdat deze gaar is geworden. Doe de sugocasa erbij met 100 milliliter water en kook het nog 4 minuten mee. Voeg de tofublokjes toe aan de saus en kook het nog 2 minuten. Haal de pan van het vuur. In een steelpannetje de roomkaas met 200 milliliter water en het zout koken en roeren totdat het een melkachtig substantie wordt. In een kommetje de zetmeel met een beetje koud water aanlengen en bij de roomkaassaus doen. Roeren totdat de saus dik is geworden en haal de pan van het vuur vandaan. In een grote ovenschaal eerst een laagje gehaktsaus doen en vervolgens bedekken met lasagnebladen. Smeer een dun laagje roomkaassaus er overheen en vervolgens weer een laagje gehaktsaus, lasagnebladen en roomkaassaus. Ga door totdat de lasagnebladen op zijn en smeer de bovenkant dik in met de roomkaassaus (van wat er nog over is). Doe de lasagne 32.5 minuten in de oven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit lasagne recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven