Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Lasagna Bolognese recept
Lasagna Bolognese recept

Lasagna Bolognese


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rul het gehakt in een hapjespan. Verwarm de saus bij het gerulde gehakt, gooi naar smaak kruiden in de saus. Snijd de mozzarella in blokjes. Bereid de bechamelsaus. Snijd de ham en de kaas in stukken. Begin met een laagje saus in de overschaal, daarna een laagje lasagna vellen, hierna weer een laagje saus. Strooi over deze laag saus stukjes mozarella, bechamelsaus, stukken ham, stukken kaas en parmasaanse kaas. Doe hierover heen weer een laagje lasagna vellen en herhaal daarna het laagje saus met de overige ingredienten. Herhaal dit tot er niet meer in de ovenschaal past. Stop met een laagje saus en de ingredienten.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit lasagna bolognese recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven