Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Klassieke penne met gehaktballetjes in tomatensaus recept
Klassieke penne met gehaktballetjes in tomatensaus recept

Klassieke penne met gehaktballetjes in tomatensaus


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Leg de boterham in een diep bord en schenk er de melk op. Laat even weken en knijp het brood uit. Meng in een kom het gehakt met het brood, het ei, de helft van de peterselie en de helft van de knoflook. Voeg zout en peper naar smaak toe en draai gehaktballetjes zo groot als knikkers. Verhit de olie in een koekenpan en bak de balletjes rondom bruin aan. Schep ze uit de pan. Bak in het bakvet de rest van de knoflook 30 seconden. Voeg de tomatenblokjes, chilivlokken, een scheutje wijn en wat zout toe en laat de saus ca. 10 minuten op matig vuur mee sudderen tot ze gaar zijn.
Kook intussen de penne volgens aanwijzingen verpakking beetgaar.
Giet de pasta af en meng ze met de saus en de balletjes.
verdeel over diepe borden en bestrooi met kaas en de resterende peterselie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit klassieke penne met gehaktballetjes in tomatensaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven