Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kippasta recept
Kippasta recept

Kippasta


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kipfilet in kleine blokjes snijden, kruiden met peper en zout en marineren met scheutje ketjap daarna 10 minuten in de koelkast. Champignons in pan met anti-aanbaklaag met klein stukje boter lekker bruin bakken. Uien bij de champignons even glaceren. Uien en champignons uit de pan halen. Kipfilet in de pan op hoog vuur gaar braden, dan uit de pan halen. De 2 pakjes tagliatelle roomsaus bereiden volgens voorschrift van (Let op) 1 pakje. De kip, uien en champignons bij de saus voegen en de bressot. Alles op laag vuur tot bressot is gesmolten. De saus is nu klaar! In de tussentijd kookt u de tagliatelle volgens voorschrift. Mocht naar uw mening de saus toch iets te dik zijn, kunt u er altijd nog een beetje water bij doen. Een lichte frisse salade bij dit gerecht is een aanrader.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kippasta recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven