Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kip pesto recept
Kip pesto recept

Kip pesto


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zet een pan met water op en breng dat aan de kook. Wanneer het water kookt, kun je de tagliatelle erin gooien. Zet een wok of een grote pan op het vuur en doe daar een beetje olie in. Laat deze goed warm worden en gooi de kip erin. Bak deze kip goed door. Snijd de champignons in stukjes en gooi die bij de kip in de pan. Gooi dan de pesto erbij. Wanneer je dit goed door hebt geroerd, gooi je de mon chou en de koksroom erbij. Laat dit allemaal goed doorkoken. Giet ondertussen de tagliatelle af. Je kan dit of er door mengen of het apart serveren. Erg lekker met een salade erbij.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kip pesto recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven