Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kip met peren-roomsaus recept
Kip met peren-roomsaus recept

Kip met peren-roomsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snij de kipfilet, de prei en de peren in kleine gelijkmatige stukjes (ca. 4 x 4 x 4 cm).
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Bak de katenspek gedurende vijf minuten zchtjes uit. Voeg de kip toe en een scheut olie. Verwarm gedurende tien minuten met af en toe omscheppen. Voeg de prei al roerend in gedeeltes toe. Voeg naar eigen inzicht peper en zout, een flinke hoeveelheid oregano en veel tijm toe tot de juiste smaak is bereikt. Voeg de creme fraiche toe en verwarm door. Voeg de peren vlak voor het opdienen in gedeeltes toe.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kip met peren-roomsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven