Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kaposztas kocka ( Koolvlekjes ) recept
Kaposztas kocka ( Koolvlekjes ) recept

Kaposztas kocka ( Koolvlekjes )


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rasp de witte kool fijn , bestrooi hem met zout en zet hem 20 minuten opzij. Karameliseer de suiker in het hete vet, voeg de goed uitgelekte kool toe en bak alles goudbruin. Bestrooi het geheel met peper en schep de gekookte pasta erdoor (voeg een paar druppels olie aan het kookwater toe). Serveer de pasta heet en strooi er voor het serveren eventueel nog een beetje suiker over.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kaposztas kocka ( koolvlekjes ) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven