Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kaas-uienpizza recept
Kaas-uienpizza recept

Kaas-uienpizza


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de bloem in een kom en meng het gist erdoor. Verwarm de melk lauwwarm. Smelt de boter. Voeg de koriander, komijn, zout, ei, melk en boter toe en kneed het geheel tot een glad deeg. Laat het deeg afgedekt op een warme plaats rijzen. Kneed het deeg nogmaals door en rol het uit tot een lap van 30 x 40 cm. Leg de deeglap op een ingevet bakblik. Pel de uien en snijd ze fijn. Smelt de extra boter en fruit de uisnippers glazig en laat het afkoelen. Snijd de tomaten in plakjes. Snijd de kaas in blokjes. Verdeel de uisnippers met tomatenstukjes en kaas over de deeglap. Meng de zure room met slagroom en extra eieren tot een saus. Voeg de extra bloem, zout en nootmuskaat toe. Schenk de saus over de pizza en bestrooi het met basilicum. Verwarm de oven voor op 200 graden C. Bak de pizza in het midden van de oven in 45 minuten gaar tot de kaas gesmolten is.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kaas-uienpizza recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven