Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Wok
  • Magnetron
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Was de groenten en snijd ze in stukjes.
  2. Borstel of veeg de schoon en snijd ze in plakjes.
  3. Snijd de schimmelkaas in stukjes maar het hoeft niet netjes.
  4. Doe de in een kom samen met ongeveer een halve liter en roer dit goed door.
  5. Voeg dan de schimmelkaas toe en zet de kom in de magnetron.
  6. Laat de schimmelkaas smelten, of als je van stukjes kaas in je pasta houdt, laat dit dan achterwege.
  7. Zet een pan met op om de in te koken.
  8. Bak het gehakt rul in een hete wok zonder toevoeging van olie of vet.
  9. Dat is niet nodig want het gehakt/tartaar is vet genoeg.
  10. Voeg de kruiden naar smaak toe en pers de knoflookteentjes boven het gehakt uit.
  11. Goed mengen.
  12. Als het kookt de toevoegen met een scheut tegen het plakken.
  13. Volg de bereidingswijze op de verpakking van de voor de tijdsduur (ik laat het zelf altijd langer koken, ik houd niet van al dente pasta!
  14. Ik weet het, dat hoort niet zo, maar ja.
  15. Smaken verschillen :-)) Voeg de champignons toe aan het gehakt en bak ze even mee.
  16. En dan de groenten erbij, beetje voor beetje, anders wordt het te koud en bakt het niet meer.
  17. Giet de af en doe deze terug in de warme pan.
  18. Pasta koelt snel af, dus doe dit niet te lang van te voren.
  19. Doe de saus bij het gehaktmengsel en warm even mee.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • spaghetti is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kruidenkaas en blauwschimmelkaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kruidenkaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kruidenkaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
408 kcal
20%816 kcal
Vetten
28 g.
40%56 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
12 g.
4%24 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kaas knoflook Spaghetti