Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Italiaans Stoofvlees recept
Italiaans Stoofvlees recept

Italiaans Stoofvlees


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de olijven in ringetjes en het vlees in stukjes van ca. 3 bij 3 cm. Bestrooi deze met peper, zout en wat bloem. Laat de olie heet worden in een ruime braadpan en braad het vlees rondom mooi bruin. Voeg de tomatenpuree toe en laat deze even meebakken. Giet dan de wijn, langs de wand van de pan, erbij en voeg de basilicum en tijm toe. Laat het vlees zo, met het deksel op de pan, ca. 1,5 uur zachtjes stoven. Giet zo nu en dan (indien nodig) wat 'warm' water in de pan. Voeg dan de olijven toe en laat alles nog eens 30 minuten stoven. Bind daarna het stoofvocht eventueel met wat aangelengde ma´zena*. Kook ondertussen de spaghetti beetgaar in ruim water met een scheutje olie en zout volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Doe de spaghetti op een (voorverwarmde) schaal en schep het Italiaanse Stoofvlees erop. Garneer met een paar toefjes peterselie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit italiaans stoofvlees recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven