Hamburger stroganoff

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Maak gehakt aan met , en beschuitkruimels.
  2. Vorm 4 grote of 8 kleine platte schijven.
    Laat boter heet worden en bak de schijven aan weerszijden bruin in ca. 10 minuten.
    Maak intussen , knoflook en schoon.
  3. Snipper de ,
    pers het uit en snijd de in schijfjes.
    Neem de gehaktschijven uit de pan.
  4. Bak in het achtergebleven hete vet de , en knoflook.
  5. Zo nu en dan omscheppen.
    Ca. 5 minuten bakken.
  6. Roer de erdoor.
    Strooi de erover.
  7. Even doorscheppen en onder voortdurend roeren de erbij gieten.
  8. Laat alles binden tot een saus.
  9. Doe de gehaktschijven er weer bij en laat alles zacht pruttelen ca. 10 minuten.
    Doe het vuur uit onder de pan en roer de zure erdoor.
    Ondertussen heeft u de al gekookt en geeft u die erbij

    Een echte gezinshit.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in vloeibare margarine en bouillon
  • bouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in spaghetti en bloem
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in vloeibare margarine
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillon
  • vloeibare margarine en bouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in room
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillon
  • vloeibare margarine kan sporen bevatten van lactose en Allergie in room
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in vloeibare margarine en bouillon
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in vloeibare margarine
  • zout en bouillon past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
262 kcal
13%1048 kcal
Vetten
13 g.
18%52 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
10 g.
3%40 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Hamburger stroganoff