Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Groenten-macaroni recept
Groenten-macaroni recept

Groenten-macaroni


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zet een pan met voldoende water op met zout, om later de macaroni te koken. Zet een pan op het vuur waarin je het gehakt rul bakt. Maak in een kommetje de macaroni-saus aan met heet water. Als het gehakt goed rul is gebakken, doe daarna de macaroni-groenten erbij. Laat het zo’n 10 minuten bakken en roer het regelmatig om. Doe daarna het macaroni-sausje erbij en roer het geheel goed door. Als het water in de andere pan kookt, doe dan de macaroni erin en laat het beetgaar worden. Laat ondertussen het gehakt-groenten-mengsel op een laag vuurtje staan. Als de macaroni klaar is, giet je hem af en spoel je hem daarna af onder koud water. Daarna doe je de macaroni in de pan met het gehakt-groenten-mengsel. Roer het goed door en laat het daarna minstens 3 uur met rust. Als je aan het ‘diner’ gaat beginnen doe je wat boter in de pan en bak je de macaroni op. Als je het nodig vindt, kan je er nog een beetje water bij doen, zodat het wat ‘loskomt’. Je kan de macaroni natuurlijk ook opeten zónder die drie uur te laten rusten, maar als je hem na een paar uur opbakt, dan is het samen één geheel geworden en komen de smaken goed over.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit groenten-macaroni recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven