Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Groene asperges met ham, parmezaanse kaas en pasta recept
Groene asperges met ham, parmezaanse kaas en pasta recept

Groene asperges met ham, parmezaanse kaas en pasta


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de asperges en kook deze in 10 min gaar. Kook ondertussen de pasta met een beetje zout, beetgaar in ca. 8- 10 minuten. Laat de asperges goed uitlekken en schep deze door de pasta. Doe peper en zout erbij. Vermeng de fijngesneden ham erdoor. Meng 2 eetlepels creme fraiche erdoor. Strooi de parmezaanse kaas erover. Serveer hier sla bij.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit groene asperges met ham, parmezaanse kaas en pasta recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven