Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Gevulde canneloni


Ingrediënten


Bereidingswijze


Een ovenschaal invetten. Meng het gehakt met het corned beef en een ei erdoor. Naar smaak kruiden en eventueel iets verdunnen met water. Dit allemaal goed mengen tot een glad mengsel. De pijpjes vullen met het vleesmengsel. Daarna de oven voorverwarmen op 175 C. Dan de tomaten pureren met de puree en op smaak brengen met Worcestershire saus, zout en een beetje peper. Als laatste de knoflook en ui toevoegen. Vervolgens de saus over de canneloni doen. Dan voor 60 minuten in de oven staan.

Serveersuggesties

Lekker met een stokbroodje kruidenboter.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde canneloni recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven