Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gerookte zalmsnippers met tagliatelle in een Danish Blue créme saus recept
Gerookte zalmsnippers met tagliatelle in een Danish Blue créme saus recept

Gerookte zalmsnippers met tagliatelle in een Danish Blue créme saus


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Kook water voor de peultjes en voor de tagliatelli. Snijd de peultjes in schuine reepjes en kook ze 5 min. in kokend water met wat zout. Snijd de knoflook fijn en bak deze in wat olijolie langzaam aan. Snijd de champignons fijn en voeg deze toe aan de knoflook en bak ze langzaam aan. Rooster de pijnboompitten in een koekenpan (zonder olie of boter). Kook de tagliatelli. Warm de creme fraiche en Danish Blue op tot het een saus wordt. Voeg de zalmsnippers, peultjes en champignons toe aan de saus. Serveer de pasta met de saus er bovenop. Strooi op het laatst de pijnboompitten er overheen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gerookte zalmsnippers met tagliatelle in een danish blue créme saus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven