Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Fussili met gehakt en zongedroogde tomaatjes recept
Fussili met gehakt en zongedroogde tomaatjes recept

Fussili met gehakt en zongedroogde tomaatjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verzamel de ingrediënten. Roer gedurende de bereiding van dit gerecht regelmatig met een houten lepel door het gerecht en houdt de temperatuur van de pan in de gaten. Zet de wokpan op het vuur en doe de olijfolie en het gehakt in de pan. Voeg de spekjes toe. Snijd ondertussen de rode ui. Voeg de rode ui toe. Snijd de champignons en gele paprika. Voeg deze toe. Zet de fussili met water op en doe de fussili hierbij en bereid dit conform de gebruiksaanwijzing. Maak de blikken tomatenpuree en tomatenblokjes open en voeg ze toe. Maak het potje zongedroogde tomaatjes open, giet de olie af en snijd ze in kleine stukjes. Voeg ze toe in de wokpan. Maak de knoflook schoon en pers deze uit boven de wokpan. Voeg als laatste de cremé fraîche toe en maak de saus op gewenste dikte m.b.v. de allesbinder.

Serveersuggesties

Serveer tips: met komkommer en/of stokbrood.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit fussili met gehakt en zongedroogde tomaatjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven