Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Fusilli met tomatensaus recept
Fusilli met tomatensaus recept

Fusilli met tomatensaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de tomaten (zowel de gewone als zongedroogde) in stukken en zet ze op het vuur. Voeg de (geperste) teentjes knoflook toe, de olijfolie, suiker en zout en peper. Breng het mengel al roerend aan de kook en laat het op laag vuur zacht koken. Als de saus is ingekookt, mag de pan van het vuur. De pasta kan ondertussen gekookt worden met een beetje zout in het water. Giet de pasta af, doe de pasta in een voorverwarmde schaal en giet de saus eroverheen. Rasp er wat parmezaanse kaas overheen.

Serveersuggesties

Maak er een salade van rucola, pijnboompitten, cherrytomaatjes, olijfolie, zout en peper bij en serveer evt. met ciabattabrood.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit fusilli met tomatensaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven