Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Fideua recept
Fideua recept

Fideua


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de olijfolie in een grote hapjespan.
Fruit hierin de ui in een paar minuten zacht op laag vuur.
Voeg de spaghettistukjes toe en bak even om.
Voeg de zeevruchten en tomaten toe.
Voeg vervolgens de wijn en saffraan toe.
Verwarm de oven voor op 220 graden.
Roer alles goed door en giet er zoveel bouillon bij dat alle spaghetti net onder staat.
Leg de deksel op de pan en laat het in ca. 8 minuten gaar stoven.
Zet de pan zonder deksel hoog in de oven en laat het een paar minuten gratineren.

Allergenen Informatie

Voor dit fideua recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven