Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Farfalle met gehakt-tomatensaus recept
Farfalle met gehakt-tomatensaus recept

Farfalle met gehakt-tomatensaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snipper de sjalotjes. Verwijder de zaadjes van de paprika's en snijd ze in stukjes. Kook de farfelle volgens de aanwijzing op de varpakking gaar. Verhit de olijfolie in een koekenpan, voeg de sjalotjes toe en pers de knoflook er boven uit. Fruit het geheel in 10 minuten glazig. Voeg het gehakt toe en bak het al roerend rul. Voeg de paprika's toe en bak het 10 minuten mee. Voeg de pastasaus met 1/2 liter heet water toe en breng het geheel aan de kook. Breng de saus op smaak met zout. Serveer de farfelle met de saus en bestrooi het gerecht met de kaas.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit farfalle met gehakt-tomatensaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven