Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Farfalle met erwten en parmaham recept
Farfalle met erwten en parmaham recept

Farfalle met erwten en parmaham


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng een ruime hoeveelheid water aan de kook met zout. Was de lente-uitjes, snijd 2 lente-uitjes in lange stukken en de rest in ringen. Pel de knoflook en pers hem uit. Was de peterselie, trek de blaadjes van de takjes en snijd ze fijn. Snijd of trek de ham in stukken. Kook de pasta in kokend water met zout ca. 11 minuten. Verhit 1 eetlepel olie in een pan. Bak de ham knapperig in de hete olie. Neem hem uit de pan. Verhit de boter in het braadvet. Fruit de lente-uitjes en de knoflook in de hete olie. Voeg de erwten en 6-7 eetlepels kookvocht van de pasta toe. Breng op smaak met zout en peper. Breng het geheel aan de kook en laat het ca. 5 minuten pruttelen. Voeg de ham, de peterselie en 4 eetlepels olie aan de erwten toe en roer alles door elkaar. Breng op smaak met zout en peper. Laat de pasta uitlekken en meng de saus door de pasta. Rasp de parmezaanse kaas over de pasta.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit farfalle met erwten en parmaham recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven