Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Farfalle doperwten en kaas recept
Farfalle doperwten en kaas recept

Farfalle doperwten en kaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de farfalle beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg na 5 minuten koken de doperwten toe en kook ze met de farfalle gaar. Schaaf de grano padano met een fijne schaaf of een grove rasp in flinters. Giet de farfalle met doperwten af en vang wat van het kookvocht op. Roer de slagroom door de farfalle en warm de pasta nog heel even door. Voeg eventueel een klein scheutje kookvocht toe als de pasta te droog wordt. Schep de helft van de kaas erdoor. Schep de pasta in vier diepen borden, maal er royaal peper boven en strooi de rest van de kaas eroverheen. Lekker met een rucolasalade.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit farfalle doperwten en kaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven