Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Elleboogjes met roomkaas recept
Elleboogjes met roomkaas recept

Elleboogjes met roomkaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de knoflook in plakjes. Snijd de zalmfilet in snippers. Kook de pasta in ruim kokend water met zout in 12 minuten gaar. Verwarm de olijfolie in een kleine koekenpan en fruit de knoflookreepjes 3 minuten tot ze licht gekleurd zijn. Giet de pasta af en vang het kookvocht op. Meng de roomkaas en kruiden en 1 dl kookvocht door de elleboogjes en schep de zalmsnippers erdoor. Warm het gerecht nog eens goed door, Verdeel de pasta over 4 borden en schep de knoflookreepjes met de olie erop.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit elleboogjes met roomkaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven