Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Conchiglie d'estate (Pasta salade)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Je kookt water voor de pasta, doet er zout bij en laat de pasta koken, dan spoel je het met koud water en dan doe je het op een bord en bewaart het in koelkast. Dan stoom je de gesneden sperzieboontjes en wortel totdat ze een beetje zacht zijn niet te, dan kook je de eieren totdat ze hard zijn. Daarna doe je in een bak de pasta en al de groenten. De groenten uit blikjes en olijven alles, dan doe je er olijfolie, zout en parmezaanse kaas. Proef of het lekker is en dan in de koelkast bewaren. Daarna 10 min. voordat je gaat eten het eruit halen anders is het te koud. Lekkere frisse maaltijd. Het beste in de zomer! Eet smakelijk!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit conchiglie d'estate (pasta salade) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven