Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Capucijnerschotel met knoflook en spek


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes.
Zet de blokjes aardappels op met water en een beetje zout en kook ze in ca. 5 minuten betgaar.
Giet ze af en laat ze uitlekken.
Verwarm de margerine in een hapjespan en fruit de gesnipperde ui ca. 3 minuten.
Voeg de gesnipperde knoflook en de spekblokjes toe en roerbak nog 3 minuten.
Voeg de aardapppelblokjes en capucijners toe en schep alles om.
Laat met deksel op de pan nog 5 minuten doorwarmen.
Breng op smaak met peper en zout.
Bestrooi het gerecht met peterselie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit capucijnerschotel met knoflook en spek recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven