Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Capriaanse farfalle (pastarecept) recept
Capriaanse farfalle (pastarecept) recept

Capriaanse farfalle (pastarecept)


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Verhit de olie in een (koeken)pan en fruit de gesnipperde ui. Voeg de tomaten toe. Laat 10 minuten zachtjes koken onder af en toe roeren. Voeg de in kleine stukjes gesneden ansjovis toe aan de saus en vervolgens de stukjes tonijn. Op smaak brengen met zout en peper. Ongeveer vijf minuten zachtjes laten pruttelen. Kook de farfalle in 10 minuten gaar in water waaraan een snufje zout is toegevoegd. Vervolgens de pasta afgieten. Meng de pasta met de saus op een warm bord en garneer met de kappertjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit capriaanse farfalle (pastarecept) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven