Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Canneloni met spinazie en mascarpone recept
Canneloni met spinazie en mascarpone recept

Canneloni met spinazie en mascarpone


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Warm de spinazie op en roer daar de mascarpone doorheen met de helft van de parmezaanse kaas en een beetje basilicum. Leg de lasagnevellen uitgerold neer en bestrijk ze met het spinaziemengsel. Rol de lasagnevellen voorzichtig en losjes op en leg ze naast elkaar in een ovenschaal. Als je nog wat spinazie over hebt, kan dat hier overheen gegoten worden. Meng de gezeefde tomaten met een beetje basilicum en verdeel dit over de lasagnevellen in de ovenschaal. Meng de creme fraiche en melk met de rest van de parmezaanse kaas (hier kan evt nog een beetje nootmuskaat doorheen) en doe dit over de tomatensaus verdelen. Doe dit alles zonder bedekking voor 17.5 minuten in een voorverwarmde oven op 220 graden celsius.

Serveersuggesties

Serveer eventueel met een beetje zalm ernaast of door de spinazie heen gemengd. Parmezaanse kaas kan nog los op tafel om naar smaak toe te voegen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit canneloni met spinazie en mascarpone recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven