Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Cannelloni met gehakt


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit de tomatenblokjes met de knoflook en kruidenmix.
Voeg het gehakt, tomatenpuree en 100 milliliet water toe.
Roer het los met een spatel.
Breng het geheel aan de kook.
Laat het 20 minuten zachtjes koken op laag vuur.
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Doe de spinazie in een ruime pan en laat het op laag vuur ontdooien in 10 minuten.
Vul de cannelloni met de gehaktsaus.
Leg ze naast elkaar in de ovenschaal.
Bedek met de spinazie.
Verdeel de kaas erover.
Bak het 35 minuten in de oven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit cannelloni met gehakt recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven