Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Biefstuk met spaghetti en paprika recept
Biefstuk met spaghetti en paprika recept

Biefstuk met spaghetti en paprika


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de spaghetti volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar Pel de knoflook, laat de paprika uitlekken, hak de knoflook en de paprika grof en pureer ze met de staafmixer. Hak de amandelen grof. Rooster de gehakte en de gemalen amandelen in een droge koekenpan. Haal ze uit de pan en roer ze door paprikapuree. Breng op smaak met zout en paprikapoeder rondom. Breng op smaak met zout en peper en bak de ui kort mee. Dep het vlees eventueel droog en snijd het in reepjes. Verhit de olie. Bak de biefstukreepjes op hoog vuur in 2.5 minuten. Bak de ui kort mee. Giet de spaghetti af en doe terug in de pan. Meng de paprikasaus en het vlees erdoor en verhit kort. Bestrooi met de parmezaan.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit biefstuk met spaghetti en paprika recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven