Bertolli kipfilet alla Toscana

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Hapjespan
  • Wok

Bereidingswijze

  1. Kook in ruime hoeveelheid water de sperziebonen in 5 minuten beetgaar.
    Snij de tomaten in blokjes en de kipfilet in reepjes.
    Kook de pasta in een ruime hoeveelheid water ( zonder zout) in 11 minuten gaar en giet af.
    Verhit 2 eetlepels olijfolie of Bertolli vloeibare margarine in een hapjespan of wok en bak hierin de reepjes kipfilet goudbruin en gaar.
    Voeg de tomaten, de sperziebonen en de inhoud van het zakje saus toe.
    Verhit het geheel kort 1 minuut.
    Voeg 150 ml water toe.
    Breng het geheel of roerende aan de kook en laat het geheel 3 á 4 minuten zachtjes koken.
    Voeg als de saus iets te dik is enkele lepels water toe.
    Voor de salade:
    Meng de inhoud van het zakje dressing in een schaaltje met 3 eetlepels koud water en 3 eetlepels olijfolie.
    Meng de dressing met de sla.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Bertolli kipfilet alla Toscana heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Ik vind eigenlijk alleen de saus maar de moeite waard. Penne en basilicodressing kan van mij gestolen worden. Saus is verrukkelijk. Helaas niet apart verkrijgbaar
Karin de Visser 26 juli 2017

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1120 kcal
56%4480 kcal
Vetten
14 g.
21%56 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
3%0 g.
Waarvan onverzadigd
1 g.
5%4 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
5 g.
2%20 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Bertolli kipfilet alla Toscana