Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Anti-crisis recept: pasta met tomaten-tonijn saus recept
Anti-crisis recept: pasta met tomaten-tonijn saus recept

Anti-crisis recept: pasta met tomaten-tonijn saus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng 5 liter water aan de kook in een pan en voeg de pasta toe. Volg de instructies op de verpakking in verband met de kooktijd. De kooktijd kan verschillen tussen de 8 en 12 minuten, dus laten we het gemiddelde aanhouden en 10 minuten zeggen.
In deze 10 minuten pakken we een diepe/hoge bakpan en doen we de tonijn en daarna de tomatensaus en een beetje peterselie.
Laat beide pannen nu zachtjes doorkoken, totdat de pasta klaar is.
Giet het water van de pasta en voeg de saus toe in de pan of in elk bord bovenop de pasta.

In Spanje gebruiken ze veel de macarones (dat zijn die cylindervormige pasta).
Zelf roer ik de saus altijd door de pasta zodat alles gelijk is verdeeld, want anders blijf ik aan het eind met pasta over en heb ik saus tekort.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit anti-crisis recept: pasta met tomaten-tonijn saus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven