Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pappardelle met tijgergarnalen en wodkasaus recept
Pappardelle met tijgergarnalen en wodkasaus recept

Pappardelle met tijgergarnalen en wodkasaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Garnalen enkele minuten in schaal warm (niet kokend!) water laten ontdooien. In pastapan ruim water met zout aan de kook brengen tomaatjes in stukjes snijden. Garnalen afgieten en goed droogdeppen.
In diepe koekenpan 1 el olie verwarmen en hierin knoflook verwarmen met verkruimeld chilipepertje1 minuut zachtjes bakken. Tomaten toevoegen en 5 minuten zachtjes meebakken.
In andere koekenpan 2 el olie verhitten en hierin garnalen 3- 4 minutenvoorzichtig roerbakken, tot ze gaar zijn. Pappardelle in 4 minuten beetgaar koken.
Garnalen afblussen met wodka en door warme tomaten scheppen. Saus pittig op smaak brengen met zout en peper. Pasta afgieten, door saus mengen en pasta met saus over twee diepe borden verdelen. Peterselie erover strooien. Lekker met rucola salade

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pappardelle met tijgergarnalen en wodkasaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven