Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord


Pannenkoeken recept
Pannenkoeken recept

Pannenkoeken


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng alle droge ingrediŽnten goed door elkaar en doe ze in een luchtdicht afsluitbare pot. Bewaar op een koele droge plaats. De mix blijft 6-8 maanden goed. Gebruik voor 4-6 personen circa 300 gram mix 1 ei, een scheutje zonnebloemolie en lauwwarm water. Klop het mix en een flinke scheut lauw water toe. Meng tot een niet al te dik, glad beslag. Voeg eventueel nog wat extra water toe voor de juiste consistentie. Verwarm een anti-aanbakpan en bestrijk de bodem met een bakkwast met een dun laagje gesmolten boter of olie. Maak telkens 3 pannenkoekjes per keer en bak ze in c. a. 1 min per kant bruin en gaar.

Serveersuggesties

Om te serveren: maple syrup, room, jam en vers fruit.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pannenkoeken recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven