Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pannekoeken met kaas en banaan recept
Pannekoeken met kaas en banaan recept

Pannekoeken met kaas en banaan


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de pannekoekmix zoals aangegeven op de verpakking.
Schil de bananen en snijd in dunne schijfjes.
Gebruik een halve banaan per pannekoek.
Laat de boter smelten in een koekenpan. Giet een dun laagje mix in de pan en zorg ervoor dat deze reikt tot de randen van de pan. Leg de schijfjes banaan in de mix en bedek ze met nog een kleine hoeveelheid mix. Laat de pannekoek bruin worden en keer hem dan om; let op dat de banaantjes niet los geraken. Trek een plak kaas in stukjes en verdeel deze over de pannekoek. Laat de kaas smelten, zorg dat de pannekoek niet aanbrand door op laag vuur te bakken. Zo word een dikkere pannenkoek ook gaar van binnen.

Lekker met poedersuiker.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pannekoeken met kaas en banaan recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven