Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Paddestoelenschotel met medaillons recept
Paddestoelenschotel met medaillons recept

Paddestoelenschotel met medaillons


Ingrediënten


Bereidingswijze


Borstel de champignons schoon. Halveer de grotere champignons
Was den lente-uitjes en snijd in dunne ringen.
Verdeel de varkensfilets in 8 medaillons snijden en elk stuk vlees wat vlak drukken met de handpalmen. Wikkel alle medaillons om met een plak spek, en steek vast met een cocktailprikker
Verhit de olie in een grote pan en bak de medaillons aan beide kanten bruin . Kruid ze met zout en peper. Wikkel de medaillons in aluminiumfolie om warm te houden.
Roerbak ca. 5 minuten de champignons en de lente-uitjes in het bakvet
Was intussen de tomaatjes, halveer ze en voeg ze aan de groenten toe, laat even meebakken. breng op smaak met zout en peper.
Leg de medaillons op de groenten en laat afgedekt ca. 10 minuten garen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit paddestoelenschotel met medaillons recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven