Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zuurkoolschotel uit de oven recept
Zuurkoolschotel uit de oven recept

Zuurkoolschotel uit de oven


Ingrediënten


Bereidingswijze


Gehakt rullen met een gesnipperde ui. Als het bruin is peper, zout en een scheut ketjap toevoegen. In ovenschaal doen.
Zuurkool uit laten lekken en klein snijden. Mandarijntjes uit laten lekken.
Zuurkool in pan met het achtergebleven vet van het gehakt zachtjes fruiten en mandarijntjes er door roeren. 2 bananen in plakjes snijden en erbij doen. Zuurkoolmengsel over het gehakt verdelen.
Aardappelpuree maken en over de zuurkool verdelen.
Kaas over puree strooien en daarna het paneermeel. Hier en daar een klontje boter erop doen en ongeveer 3/4 uur in de oven op 175 graden celsius. De laatste 5 minuten op grill-stand zodat een mooie bruine korst ontstaat.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zuurkoolschotel uit de oven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven