Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zuurkoolschotel op z`n Surinaams recept
Zuurkoolschotel op z`n Surinaams recept

Zuurkoolschotel op z`n Surinaams


Ingrediënten


Bereidingswijze


Aardappelpuree maken van de aardappelen, melk, ei, olijfolie, gemalen peper, zeezout en nootmuskaat. Gehakt mengen met de sambal, zout, suiker, ketjap, nootmuskaat, tomatenketchup en ve-tsin. Zuurkool ook mengen met dezelfde ingrediŽnten. Ovenschotel invetten met een beetje olijfolie en als eerste een laag aardappelpuree, daarna het gehaktmengsel, dan het zuurkoolmengsel en weer een laag aardappelpuree. Wat paneermeel hierover strooien. De schotel ongeveer 1 uur in een voorverwarmde oven van 200 graden C. Ik serveer deze schotel altijd met een lekkere jus waar ik een flinke scheut tomatenketchup doorheen heb geroerd. Eet smakelijk!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zuurkoolschotel op z`n surinaams recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Zuurkoolschotel op z`n Surinaams heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies

  • Een heerlijk gerecht en makkelijk te maken. Zo smaakt zuurkool heerlijk!
    Marian van Donk gaf dit recept op 15 november 2013 5 uit 5 sterren
  • Heerlijk recept, makkelijk om te maken. De schaal is helemaal leeg geschraapt!
    Koot gaf dit recept op 10 januari 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven