Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zuurkoolschotel met rundergehakt, ananas en mandarijntjes recept
Zuurkoolschotel met rundergehakt, ananas en mandarijntjes recept

Zuurkoolschotel met rundergehakt, ananas en mandarijntjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Kook de rijst gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Bak het gehakt rul, laat het vet uitlekken en breng op smaak met gehaktkruiden. Laat de zuurkool in een zeef uitlekken. Snijd de ananas in stukjes en giet de mandarijntjes af. Vet een ovenschaal in met olijfolie en schep er een laag rijst in van ongeveer een vinger dik. Schep hierop de helft van de zuurkool en verdeel de helft van het fruit en de rozijnen erover. Spreid de helft van het gehakt erover uit. Herhaal deze volgorde en eindig met het gehakt. Strooi de kaas erover. Dek de schaal af met aluminiumfolie en verwarm het gerecht gedurende 37.5 minuten in de oven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zuurkoolschotel met rundergehakt, ananas en mandarijntjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven