Zuurkoolschotel met een krokant dakje van noten

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Oven
  • Rasp
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden C.
  2. Pel en snipper de .
  3. Wel de Snijdt de in reepjes en laat ze ook wellen.
  4. Hak de grof.
  5. Rasp de komijnen Meng de , komijnen en .
  6. Snijd de worst in dunnen plakjes.
  7. Bereidt de zoals staat aangegeven op het pak.
  8. Vet een ovenschaal in met .
  9. Verhit de boer en fruit nu de gesnipperde ui totdat deze er goudbruin en glazig uitzien.
  10. Voeg de , gewelde , , en de komijnzaakjes toe.
  11. Bak dit mengsel ca. 5 min.
  12. al omscheppend op hoog vuur.
  13. Verdeel de puree in een ovenschaal Daarbovenop het mengsel met de Vervolgens de gesneden worst (netje in de vorm van een worst neerleggen) Tot slot afdekken met het notenmengsel.
  14. Laat het gerecht in de oven 10 minuten gratineren.
  15. Als het gerecht vantevoren wordt klaargemaakt reken dan 25 minuten voor het gratineren.
  16. Lijkt een vreemde combinatie, probeer het eens.
  17. Zeker weten dat u met dit gerecht hoog scoort bij uw gasten.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in aardappelpuree
  • kaas, aardappelpuree, boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas, melk, boter
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • noten is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • aardappelpuree kan sporen bevatten van lactose en Allergie in kaas, melk, boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in rookworst en zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
485 kcal
24%1940 kcal
Vetten
36 g.
52%144 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
25 g.
9%100 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Zuurkoolschotel met een krokant dakje van noten