Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zuurkoolschotel la Judith recept
Zuurkoolschotel la Judith recept

Zuurkoolschotel la Judith


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Ontvel, snijd en verdeel de kippenpoten in 2 of 3 stukken. Doe de croma in de pan en laat het bruin worden, bak hierin de kippen stukken aan. Doe de gewassen zuurkool erbij met zout, peper, kipkruiden, shoarmakruiden en madame Jeanette peper sambal laat dit 45 minuten stoven. Maak van de aardappelen een aardappelpuree met melk, zout, peper en nootmuskaat. Doe in een ingevette ovenschaal een laagje puree daar bovenop de kip met de zuurkool en dek het af met een laag puree waarop je blokjes boter verdeeld en dan een laagje panko afdekken om een mooie korst te krijgen. Dit doe je even onder de grill tot het goudbruin is.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zuurkoolschotel la judith recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven