Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zuurkoolschotel la Hennie recept
Zuurkoolschotel la Hennie recept

Zuurkoolschotel la Hennie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de aardappels gaar en maak er een luchtige puree van mat de melk, boter, mosterd en wat nootmuskaat. Grote ovenschotel invetten met boter. Uien fruiten en in schotel leggen. Vervolgens in laagjes: de rozijnen (even wellen). De zuurkool (zo uit het vat). De geschilde appel schijfjes. De helft van de aardappelpuree. De rookworst schijfjes. De rest van de aardappelpuree, als laatste de verse ananas stukjes. Zet deze schotel minimaal 45 minuten n een voor verwarmde oven van 180C.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zuurkoolschotel la hennie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven