Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zuurkool schotel recept
Zuurkool schotel recept

Zuurkool schotel


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


1 zakje zuurkool uit laten lekken.
Aardappels koken en puree ervan stampen.

Gehakt klein rullen samen met de ui in wat zonnebloem olie.
Specerijen toevoegen tot het naar u smaak is.

Gehakt in de schaal doen.
Dan stukjes ananas daarop de zuurkool en dan de banaan in plakjes erop leggen. Dan de puree toevoegen en tot slot de paneermeel erover strooien. Voeg daarop wat stukjes boter en zet de oven schaal in de oven op 180 graden.
20 tot 30 minuten in de oven opwarmen.
Dan warm serveren.

Lekker met een frisse, fruitige witte wijn.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zuurkool schotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Lees de column van Hilde Tjakka, chia!
  De populariteit van chia reikt inmiddels verder dan de natuurwinkel. We hebben namelijk ontdekt dat slechts een paar zaadjes al een enorme boost aan eiwitten, voedingsvezels en gezonde vetzuren geven. Bovendien kan het helpen bij afvallen omdat het een vol gevoel geeft. Maar deze Superman onder de superfoods kan helaas ook negatieve gezondheidseffecten teweegbrengen.

  Lees verder Meer columns
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven