Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zuurkool oven schotel recept
Zuurkool oven schotel recept

Zuurkool oven schotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak van de aardappels aardappelpuree met melk en een klontje boter.
Bak in een hapjespan de spekjes als deze knapperig zijn. Bak dan het gehakt rul en doe de ui erbij. Doe daarna de zuurkool, rozijnen en dan de uitgelekte ananas erbij. Stoof dit samen even.
Vet een oven schaal in. Doe het mengsel van het gehakt en zuurkool er in.
Doe daar boven op de aardappelpuree. Strijk dit glad. Doe hier paneermeel op met klontjes boter. Laat dit bruin worden in een oven van 225 graden C. Dit kun je daags van tevoren bereiden zodat het alleen nog in de oven hoeft.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zuurkool oven schotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven