Zeebaars in de oven

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Koekenpan
  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Pel de en snijd ze in ringetjes.
  2. Pel de knoflook en hak ze fijn.
  3. Ontvel de tomaten en snijd ze in plakjes.
  4. Kook de in 15 minuten gaar en giet ze af.
  5. Laat ze afkoelen, schil ze en snijd ze in plakjes.
  6. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de op laag vuur in 10 minuten glazig.
  7. Voeg al roerend de knoflook toe en laat het geheel 10 minuten pruttelen.
  8. Verwarm de oven voor op 200 graden C.
  9. Leg de helft van de aardappelschijfjes in een ovenschaal.
  10. Bedek het met de helft van de en breng het op smaak met .
  11. Leg de erop met de kruiden.
  12. Leg de plakjes tomaat erop met de rest van de en .
  13. Meng het met de en schenk het over het gerecht.
  14. Bestrooi het gerecht met en besprenkel het met .
  15. Bak het gerecht in het midden van de oven in 30 minuten gaar.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zeebaars is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Zeebaars in de oven heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Aardig recept! Suggesties: neem vastkokende aardappels en het verdient aanbeveling om filets te nemen in plaats van de hele vis, hoe leuk dat overigens ook staat bij het opdienen. Groet, Gerard
Gerard 15 september 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
96 kcal
4%384 kcal
Vetten
5 g.
8%20 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
2 g.
0%8 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Zeebaars in de oven