Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Wortel-hamrolletjes uit de oven recept
Wortel-hamrolletjes uit de oven recept

Wortel-hamrolletjes uit de oven


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden.
Maak de bospenen schoon en verwijder het loof. Schrap de bospenen en halveer ze eventueel in de lengte. Kook de wortels in ca. 350 ml kokend water in 9 minuten gaar. Giet af en vang het kookvocht op.
Verwarm het kookvocht met de melk. Voeg de roomkaas toe en laat hem smelten in de saus. Meng de ma´zena met een beetje water en voeg toe aan de kaassaus. Breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat.
Wikkel 2-3 bospenen in een plakje ham, herhaal dit tot alle wortels en ham op zijn. Verdeel de rolletjes in een ovenschaal.
Schenk de kaassaus erover. Rap de belegen kaas.
Verdeel de kaas en het amandelschaafsel over de kaassaus. Bak het geheel ca. 15 minuten in de oven.
Was de peterselie en schud hem droog Hak de peterselie fijn.
Bestrooi de wortel-hamrolletjes met de peterselie

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit wortel-hamrolletjes uit de oven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven