Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Wittebonenschotel speciaal recept
Wittebonenschotel speciaal recept

Wittebonenschotel speciaal


Ingrediënten


Bereidingswijze


Ovenschotel invetten. Witte bonen en de groenten in de schaal doen. Tomatenketchup erdoor roeren. De helft van het kleingesneden spek erdoor doen. Erdoor mengen zout, bonenkruid en peterselie. Sperziebonen er over doen. Peren over de sperziebonen verdelen. Hierop het overgebleven spek verdelen. Klontjes boter over de schaal verdelen. 30 min in een oven van 225 graden C.

Allergenen Informatie

Voor dit wittebonenschotel speciaal recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven